KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Aanhangwagen huren Hasselt

✓ Verdeler van HAPERT

✓ Zakelijk en particuliere klant

✓ Onderhoud en herstel

 

Aanhangwagen huren nabij Hasselt

Als u een bedrijf zoekt waar u een aanhangwagen, of remorque, kunt huren in Limburg, bij Hasselt, dan moet u bij KASS zijn. Wij beschikken over verscheidene modellen van aanhangwagens en bieden u een oplossing aan voor elk soort transportprobleem. Doet er zich een heel specifieke situatie voor op werkvlak of zelfs in uw persoonlijk leven waar u een remorque voor nodig heeft in de regio van Hasselt? Geen zorgen, want u kunt op ons rekenen. We luisteren naar uw noden en op basis daarvan raden we u het best mogelijke model aan. Sta ons toe u te begeleiden!

Reken op ons om een aanhangwagen te huren in Limburg bij Hasselt

In de omstreken van Hasselt kunt u bij ons bedrijf een aanhangwagen huren om uw transportwerken vlotter te doen verlopen. Een aanhangwagen huren bij KASS in de omstreken van Hasselt of de rest van Limburg is een ideale oplossing indien u tijdelijk transportwerken uitoefent. Gaat u bijvoorbeeld enkele keren naar het containerpark? Als remorkdealer in Lommel raden we u aan het gehele proces een pak makkelijker te maken door er eentje te huren. Uiteraard kunt u ook een remork kopen in het geval dat u er frequent gebruik van zult maken. Als verdeler van de HAPERT-remork kunt u bij ons een aanhangwagen, of remorque huren in Limburg, niet ver van Hasselt. Dit is een topmerk waar kwaliteit en duurzaamheid centraal staan.

Kom langs in onze aanhangwagen-showroom

Zoekt u professionele aanhangwagens in Limburg? Gelukkig want wij, bij KASS, werken onder andere vanuit Pelt. Contacteer ons voor meer informatie door een e-mail te sturen naar pelt@kassbv.com of bel naar (0)032 11 94 87 19. Wilt u tenslotte meer weten over ons remorque-bedrijf? U bent steeds welkom om een bezoek te brengen aan één van onze vijf showrooms in Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot en Pelt. Hopelijk mogen we u snel verder helpen bij het huren van een remorque in Pelt, gelegen bij de regio Hasselt!