KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen - Nederweert

AANHANGWAGEN KOPEN BIJ KASS IN NEDERWEERT

Het kopen van een betrouwbare aanhangwagen tegen de scherpste prijs; bij KASS in Nederweert is het mogelijk! Wij verkopen namelijk uitsluitend aanhangwagens van gerenommeerde merken, zoals HAPERT. Ook voor het aanschaffen van een tweedehands aanhanger bent u bij ons aan het juiste adres. KASS - Nederweert beschikt over een uitgebreid aanbod van perfect onderhouden occasions.

Twijfelt u tussen het kopen van een nieuwe aanhangwagen en een occasion? Bezoek dan onze showroom en laat u uitgebreid adviseren over het assortiment aanhangers. Vervolgens kiezen we samen het juiste model, dat volledig aansluit op uw wensen en budget.

PERFECT ONDERHOUDEN AANHANGER HUREN IN LIMBURG?

Als u voor een korter tijdsbestek een aanhangwagen nodig heeft, dan is het raadzaam om deze te huren in plaats van te kopen. Dat kan ook voor specifiekere vormen van transport. Bij KASS in Nederweert vindt u namelijk een uitgebreide selectie aanhangwagens in de verhuur. Bij ons staat kwaliteit en service altijd voorop. Daarom zijn wij een door BOVAG gecertificeerd bedrijf en verhuren we, als de enige Premium HAPERT Dealer in Limburg, verschillende aanhangers van HAPERT.

Wilt u bijvoorbeeld een aanhanger huren voor een tijdelijke transportklus in de regio Limburg? Bekijk dan gelijk of het gewenste model tussen ons aanbod staat.

PREMIUM DEALER VAN HAPERT AANHANGWAGENS

Omdat KASS - Nederweert een Premium Dealer van HAPERT is, hebben wij verschillende aanhangwagens van dit topmerk in ons assortiment. HAPERT is een van de meest betrouwbare fabrikanten van aanhangers. Daarom is een aanhanger van HAPERT als transportoplossing altijd de juiste keuze. Onze specialisten informeren u graag over het complete assortiment aanhangwagens van HAPERT.

SNEL ONDERHOUD AAN UW AANHANGWAGEN

Wij controleren, keuren en onderhouden al onze aanhangwagens regelmatig. Zo kunnen wij altijd de meest betrouwbare transportoplossingen leveren. Ook voert KASS - Nederweert aanhangwagen onderhoud voor alle klanten uit. Met een team van ervaren monteurs kunnen wij al het onderhoud aan uw aanhanger snel, nauwkeurig en efficiënt uitvoeren. Daarnaast is het bij ons mogelijk om speciale aanpassingen aan uw aanhangwagen te laten verrichten