KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen - Oirschot

NIEUWE OF TWEEDEHANDS AANHANGER KOPEN IN OIRSCHOT

Of u nu een nieuwe of tweedehands aanhangwagen wilt kopen; bij KASS in Oirschot vindt u voor al uw transportbehoeften een passende oplossing. Wij zijn namelijk Premium HAPERT Dealer. Dit topmerk levert een passende aanhanger voor al uw transportvragen. Van een autoambulance, plateauwagen en bakwagen, tot een kipper, bagagewagen, koelwagen en andere modellen met gesloten opbouw: KASS - Oirschot verkoopt alle aanhangwagens van HAPERT. Bovendien is elk model helemaal naar wens samen te stellen.

Wilt u juist een tweedehands aanhanger kopen? Binnen ons veelzijdige aanbod van occasions vindt u gegarandeerd een geschikt model. Wij bieden ook regelmatig HAPERT aanhangers als occasion aan.

VOORDELIG EEN AANHANGER HUREN IN NOORD-BRABANT

Het huren van een aanhangwagen is ideaal wanneer u bijvoorbeeld in de regio Noord-Brabant een verhuizing heeft, of eenmalig tuin- of bouwafval in de regio Eindhoven, Tilburg of ’s-Hertogenbosch wilt wegbrengen. Bij KASS zijn verschillende modellen aanhangers direct beschikbaar voor de verhuur.

Zo kunt u bij ons in Oirschot terecht voor het huren van een HAPERT aanhangwagen. Altijd met de beste huuropties én tegen de voordeligste prijs. Huur daarom bij incidenteel gebruik een aanhanger bij KASS - Oirschot. Zo bent u altijd voordeliger uit dan wanneer u een tweedehands of nieuwe aanhangwagen zou kopen.

AANHANGWAGEN REPARATIE, ONDERHOUD EN KEURING

Kwaliteit, service en veiligheid staan bij KASS – Oirschot altijd hoog in het vaandel. Wij voeren daarom regelmatig aanhanger reparaties, BOVAG-onderhoudsbeurten en BOVAG-keuringen uit voor onze klanten uit de hele provincie Noord-Brabant en omstreken. Deze service verzorgen we niet alleen voor aanhangers van HAPERT, maar ook voor alle andere merken. Zo kunt u met een gerust hart weer met uw aanhangwagen of trailer de weg op en komt u niet onverwachts stil te staan.

MAATWERK IN AANHANGWAGENS

Wilt u juist een aanhanger of trailer voor speciaal vervoer kopen? Ook dan kan KASS u uitstekend van dienst zijn. Wij verkopen uiteenlopende maatwerk aanhangwagens, zoals bijvoorbeeld gesloten motortrailers, paardentrailers, leswagens, reclamewagens, verkoopwagens en marktwagens.

Zelfs wanneer u een speciaalbouw aanhangwagen wenst, dan kunnen wij deze in samenwerking met onze leveranciers voor u maken. KASS – Oirschot zorgt altijd voor de beste maatwerkoplossing. Kom gerust langs in onze showroom, om de mogelijkheden op het gebied van maatwerk en speciaalbouw te bespreken