KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Aanhangwagens - Nederweert

HAPERT AANHANGWAGENS VOOR DE REGIO LIMBURG

Bij KASS in Nederweert vindt u uitsluitend aanhangwagens en trailers van de beste merken. Daarom zijn wij er ook trots op dat we in Limburg de enige Premium Dealer van HAPERT zijn. Sinds jaar en dag staat HAPERT garant voor de meest betrouwbare aanhangers van Europa. Dit topmerk levert daarnaast ook de beste prijs-kwaliteitverhouding. KASS - Nederweert adviseert u graag over alle soorten HAPERT aanhangwagens, die u bij ons uiteraard ook kunt kopen of huren.

AANHANGWAGEN KOPEN OF HUREN IN NEDERWEERT

In onze showroom vindt u een van de meest uitgebreide assortimenten aanhangwagens van de provincie Limburg. KASS - Nederweert levert niet alleen nieuwe modellen, maar ook perfect onderhouden tweedehands aanhangers. Of u nu een nieuwe HAPERT aanhangwagen in een specifieke uitvoering wilt kopen, een betrouwbare occasion wilt aanschaffen, of een model wilt huren voor een korte periode: bij KASS is alles mogelijk. In Nederweert staat een team van specialisten klaar om u te adviseren bij het kopen of huren van uw aanhanger.

TOTAALSERVICE VOOR AANHANGERS EN TRAILERS

KASS is een door BOVAG gecertificeerd aanhangwagenbedrijf: dat houdt in dat onze monteurs alle aanhangers en trailers uitgebreid controleren, keuren en onderhouden volgens de BOVAG-richtlijnen. Zo weet u zeker dat u met een uitstekend onderhouden aanhangwagen de werkplaats in Nederweert verlaat. Ons team van vakspecialisten voert ook elke reparatie, aanpassing of wensen op het gebied van speciaalbouw graag voor u uit. Dankzij de complete service staat KASS - Nederweert in de hele provincie Limburg bekend als totaalleverancier van aanhangwagens en trailers.

DE BESTE AANHANGER VOOR UW VERVOERSVRAAG

Of u nu op zoek bent naar een kipper, plateauwagen, bakwagen, oprijwagen of gesloten aanhanger: dankzij ons grote assortiment HAPERT aanhangers en onze mogelijkheden op het gebied van maatwerk, kunt u bij ons altijd een geschikte aanhangwagen vinden. Daarnaast levert KASS - Nederweert ook speciale modellen, zoals paardentrailers, motortrailers, koelwagens, verkoopwagens, marktwagens en reclame-aanhangwagens.