KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Gesloten wagen kopen

✓ Premium dealer Hapert

✓ Diverse aanhangwagens

✓ Laagste prijzen

 

Gesloten wagen kopen

Wilt u een gesloten wagen kopen? Dan bent u bij Kass BV in Noord-Brabant op de juiste plek. Wij zijn een professioneel aanhangerbedrijf dat onder meer gesloten wagens, plateauwagens en transporters verkoopt. In Nederland en België hebben wij in totaal vijf showrooms, die u kunt bezoeken om bijvoorbeeld een gesloten wagen of kleine aanhanger te kopen. Bezoek ons in Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot of het Belgische Pelt.

Een voordelige gesloten wagen kopen is bij ons mogelijk

De gesloten aanhangwagen die u bij ons kunt kopen, is leverbaar in verschillende modellen. De varianten bestaan uit enkelassers, tandemassers, geremd en ongeremd. Het grote voordeel van de gesloten aanhangwagen met één as is dat deze wendbaar is, terwijl de aanhangwagen met twee assen stabieler is. De verschillende soorten gesloten wagen varianten die u bij ons kunt kopen zijn:

  • Sapphire L1
  • Sapphire L2
  • Sapphire H1
  • Sapphire H2
  • Sapphire H3
  • Sapphire H4

Is het voor u voordeliger om een gesloten wagen te huren? Ook deze mogelijkheid bestaat bij ons professionele aanhangerbedrijf in Noord-Brabant. De huuropties gelden voor alle hoogwaardige aanhangers in ons assortiment. Als premium dealer van het merk HAPERT hebben wij ook een groot assortiment aan betrouwbare bakwagens, transporters en kippers.

Kom uw gewenste aanhangwagen bekijken in onze showrooms

Stap vandaag nog binnen in één van onze vijf showrooms in Noord-Brabant of het Belgische Pelt en bekijk ons uitgebreide assortiment. Indien u vragen heeft of deskundig advies wenst, neemt u contact op met één van onze showrooms. U bereikt een showroom door te bellen of door een e-mail te sturen. Elke showroom heeft een eigen telefoonnummer en e-mailadres.