KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Hapert-remork

✓ Verdeler van HAPERT

✓ Zakelijk en particuliere klant

✓ Onderhoud en herstel

 

Verdeler van de HAPERT-remork

De HAPERT-remork is een bekende naam in de wereld van transport. Zij zijn een vooruitdenkend bedrijf dat duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Deze waarden en normen weerspiegelen zich in hun productaanbod. Onafhankelijk of u het gebruikt voor persoonlijk of zakelijke doeleinden is het belangrijk dat u op uw aanhangwagen kunt rekenen. Vind, bij KASS in Pelt, de HAPERT-remork die feilloos bij uw verwachtingen aansluit.

Verkrijg de befaamde HAPERT-remork bij onze firma

Bij ons kunt u een remork kopen in Pelt, dus komt u uit deze omstreken? Kom dan zeker eens langs bij onze remorkdealer in Lommel. We staan u graag bij met doordacht advies op basis van uw wensen. Wist u trouwens dat u een aanhangwagen kunt huren bij ons in Lommel? We snappen als de beste dat een aanhangwagen niet voor iedereen een vanzelfsprekende investering is. Vandaar verhuren we ze ook, zodat u enkele uren of dagen plezier kunt hebben van de bijhorende functionaliteit.

Breng een bezoek aan onze showrooms

Koop of huur uw remork nu in Limburg. Indien u op zoek bent naar onderdelen voor uw remork kunt u ook steeds bij KASS terecht. Als HAPERT-verdeler beschikken we voor een HAPERT-remork over verscheidene onderdelen. Contacteer ons om vragen te stellen of kom langs in één van onze showrooms in Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot of Pelt. We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer (0)032 11 94 87 19 of e-mail naar pelt@kassbv.com.