KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Kipper huren

✓ Premium dealer Hapert

✓ Diverse aanhangwagens

✓ Laagste prijzen

 

Een kipper huren

Zoekt u naar een aanhangerbedrijf waar u een kipper kunt huren? Kass BV in Noord-Brabant heeft voor u een passende oplossing voor elk transport. U vindt in ons uitgebreide assortiment diverse aanhangers voor ieder type transport. Bekijk ons aanbod online of kom gezellig langs in één van onze showrooms in Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot en Pelt in België.

Als specialist bieden wij u de optie om een kipper te huren

Een kipper huren bij ons biedt natuurlijk vele voordelen. Onze kippers zijn heel ruim, waardoor u makkelijk een grote lading zand kunt vervoeren. Hierdoor wordt uw auto niet vies en rijdt u minder vaak op en neer. Bovendien zijn al onze producten heel scherp geprijsd. Met bijna elk budget is het mogelijk om een kipper te huren. Op de website vindt u diverse kippers die u bij ons kunt huren, maar het is ook mogelijk om een kipper te kopen. U vindt ook andere materialen in ons aanbod, zoals:

Ontvang deskundig advies

Het is vrij eenvoudig om een kipper of een andere betrouwbare aanhanger bij ons te huren. Wij adviseren klanten die interesse hebben in huren om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 085- 782 7520, indien u een kipper wilt huren of wilt weten wat het actuele verhuur-assortiment is. Mocht het verhuur-assortiment beschikbaar zijn, dan kunt u één van onze vijf showrooms bezoeken. De vijf showrooms bevinden zich in Noord-Brabant en de Belgische gemeente Pelt. Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies? Dan adviseren wij u om even langs te komen.