KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Kipper kopen

✓ Premium dealer Hapert

✓ Diverse aanhangwagens

✓ Laagste prijzen

 

Een voordelige kipper kopen

Wilt u een kipper kopen om bijvoorbeeld zand of grond te vervoeren? Het aanhangerbedrijf Kass BV in Noord-Brabant heeft een diversiteit aan mogelijkheden. Denkt u hierbij aan een enkelasser, een tandemasser en een drie-asser kipper. Omdat wij premium dealer zijn van het bekende merk HAPERT, kunt u bij ons een duurzame en kwalitatief hoogwaardige kipper kopen voor een scherpe prijs.

Wat zijn de voordelen van een kipper kopen?

Met een kipper is het eenvoudig om vaste en losse ladingen te vervoeren, dankzij de neerklapbare zijborden. Door een kipper te kopen is sneller en efficiënter lossen gegarandeerd mogelijk. Naast het feit dat Kass BV een groot assortiment heeft en een HAPERT premium dealer is, hanteren wij ook scherpe prijzen. Ongeacht uw budget, is het mogelijk om een kipper te huren of te kopen. Een plateauwagen huren doet u uiteraard ook in één van onze showrooms.

Koop snel uw kipper bij ons aanhangerbedrijf

Een HAPERT-kipper aanhanger kopen doet natuurlijk bij Kass BV in Noord-Brabant. Wij hebben vijf showrooms, waar u onze moderne aanhangers kunt bekijken. Onze showrooms zijn in de plaatsen Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot en de Belgische gemeente Pelt. U bereikt een showroom door te bellen naar het telefoonnummer of door te mailen naar het e-mailadres van de beftreffende vestiging.