KASS
KASSPremium Hapert Dealer

De kracht van lokale samenwerkingen

Kevin Quinten van Kero Bouwonderneming kocht 5 jaar geleden zijn eerste aanhangwagen bij KASS. Vorig jaar moest deze ingewisseld worden voor een groter exemplaar dat beter paste in het werk van de onderneming. Deze werd uiteraard weer bij KASS aangeschaft. Een stukje handigheid én tevredenheid. Kevin verteld over de samenwerking met KASS.

“Als een lokale ondernemer die praktisch om de hoek woont bij KASS Aanhangwagens in Pelt, was de keuze voor KASS een logische stap. Bovendien heeft mijn vader altijd aanhangwagens van het merk HAPERT gehad, dus de naam KASS was niet nieuw voor ons. De eerste kennismaking was erg fijn. Het klikte meteen.

De eerste aanhangwagen die we bij KASS kochten was een machinetransporter. Deze voldeed destijds perfect aan onze behoeften. Het was duidelijk dat we te maken hadden met vakmensen die wisten waar ze het over hadden. De service was uitstekend, en dat bleek ook toen we vorig jaar besloten om de aanhangwagen in te wisselen voor een grotere plateauwagen.

Wat KASS echt onderscheidt, is hun persoonlijke benadering en toewijding aan klanttevredenheid. De mannen van KASS zijn niet alleen experts in hun vakgebied en lossen technische problemen meteen op, maar het zijn ook ontzettend fijne mensen voor een vriendelijk babbeltje. Als er iets kapot gaat aan de aanhangwagen, worden we altijd heel snel en efficiënt geholpen. We hoeven nooit lang te wachten op een afspraak. Het team staat altijd voor je klaar en het probleem wordt direct verholpen. De bereidheid om te luisteren en het vermogen om oplossingen op maat aan te bieden, dat soort service is onbetaalbaar.

Ik kan niet anders dan vol lof spreken over onze samenwerking met KASS. Ik ben heel content. Hun betrouwbaarheid, expertise en uitstekende service hebben onze werkzaamheden aanzienlijk vergemakkelijkt en verbeterd. Ik kan KASS dan ook van harte aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige aanhangwagens en een partner die altijd voor ze klaarstaat.”