KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Hart voor de zaak

Dennis Hoeks en Bart van Boxtel zijn de twee specialisten bij KASS bv. Althans, zo noemt eigenaar Wil Kolen ze. Rechterhand zou ook een goede omschrijving zijn.

Begonnen vanaf de basis

Zowel Dennis als Bart klommen op van medewerker in de werkplaats tot de functie die ze nu hebben. “Het was een goede leerschool om vanaf de basis te beginnen en het bedrijf door en door te leren kennen. Inmiddels staan we ‘voor’ en doen we naast de verkoop ook de inkoop, de planning voor reparaties en onderhoud en als het nodig is, werken we mee in de werkplaats. De allround functie past goed bij de instelling van ‘gewoon dóen’.”

Uit het juist hout gesneden

“We laten het werk op kantoor liggen, als we een klant kunnen helpen. Papierwerk kan altijd nog, het gaat erom dat de klant tevreden is. Het is elke keer weer een mooie uitdaging om ervoor te zorgen dat de klant precies díe aanhangwagen krijgt, die hij nodig heeft. Vaak zijn klanten al redelijk goed geïnformeerd als ze de showroom binnen stappen; door het stellen van de juiste vragen, komen we samen tot de ideale aankoop.”

Kennis van zaken

Elk type aanhangwagen is uniek. “HAPERT heeft 135 modellen die we precies kunnen omschrijven. We kennen ons product en staan vierkant achter.” Wat voor alle medewerkers van KASS bv van belang is, is verkeersveiligheid. “Banden en verlichting. Als een klant met een vraag of probleem daarmee bij ons binnenkomt, laten we alles uit onze handen vallen. Veiligheid staat voorop en krijgt altijd voorrang. Een aanhanger is een gereedschap en móet dus goed zijn.”

Hart voor de zaak

“Waar wij bij KASS bv voor staan, is kwaliteit”, zegt Dennis. “Bij een beurt gaat de hele onderkant open, anders kun je niet beoordelen of alles naar behoren functioneert.” De heren zijn vol van hun werk. “Het is een prachtig vak. Er is zoveel te vertellen over het werk wat we doen. Juist die variatie, elke dag iets anders, maakt dat we met plezier naar ons werk gaan.” Hart voor de zaak, heet dat en laat dat maar gerust aan Dennis en Bart over.

Kass bv - Specialisten - Blog