KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Plateauwagen kopen

✓ Premium dealer Hapert

✓ Diverse aanhangwagens

✓ Laagste prijzen

 

Een plateauwagen kopen

Wilt u een plateauwagen kopen nabij Helmond en Eindhoven? Ons betrouwbare aanhangerbedrijf heeft diverse plateauwagens in het uitgebreide assortiment. Al enkele jaren is Kass BV in Noord-Brabant een groot begrip in de provincie Noord-Brabant als het gaat om het verkopen van onder meer aanhangwagens, bakwagens en plateauwagens. Bovendien zijn wij sinds 2015 premium dealer van het merk HAPERT. Daar zijn wij uiteraard heel trots op. Met in totaal vijf showrooms in Noord-Brabant en België vindt u ons eenvoudig en snel.

Een voordelige plateauwagen kopen bij ons

Het is mogelijk om bij het professionele aanhangerbedrijf Kass BV in Noord-Brabant uw gewenste plateauwagen te kopen. Dankzij ons grote assortiment heeft u veel keus uit diverse duurzame aanhangers. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder meer duurzame gesloten wagens, bakwagens en kippers. Wij hebben plateauwagens met een laadvermogen van 2.000 kg tot 3.500 kg. Daarnaast hebben onze plateauwagens onder meer een multiplex vloer met anti-sliplaag en een TÜV-gecertificeerd lading vastzetsysteem met bindbeugels en unieke bordscharnieren. U komt niet alleen bij ons om een hoogwaardige plateauwagen te kopen, maar ook voor de beste en betrouwbaarste aanhangersservice in Noord-Brabant.

Huur vandaag nog bij ons

Bent u onder de indruk geraakt van ons uitgebreide aanhangerverhuur en wilt u graag een plateauwagen of bijvoorbeeld een kipper huren? Als premium dealer van het merk HAPERT voldoen wij graag aan uw wensen. Indien u een aanhangwagen dicht bij Helmond wilt kopen of huren, neem dan direct contact met ons op door te bellen of door een e-mail te sturen naar één van onze vijf showrooms in Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot of Pelt in België. Wij helpen u graag!