KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Remork kopen

✓ Verdeler van HAPERT

✓ Zakelijk en particuliere klant

✓ Onderhoud en herstel

 

Remork kopen

Een remork kopen is een ideale zet voor de mensen die frequent transportwerken uitvoeren. Bent u een zelfstandige waar en droomt u al ettelijke tijd van een remorque te kopen? Of misschien bent u een tuinier in bijberoep? Er zijn verscheidene situaties waarin een aanhangwagen van pas komt. Wij maken u graag wegwijs in het productaanbod van HAPERT. Een remork-fabrikant dat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Kom langs in Pelt en we vinden samen de remorque die feilloos bij uw noden aansluit!

Professionele remork kopen voor zakelijk of persoonlijk gebruik

Een remorque kopen kan een kostelijke zaak zijn, dat begrijpen wij als de beste. Denkt u hetzelfde en is het bedrag op het prijskaartje hoger dan u gewenst had? Dan heeft u steeds de mogelijkheid om een tweedehands remork te kopen. Zoals eerder vermeld is het een slimme investering indien u frequent gebruik maakt van een aanhangwagen. Reken op ons als remorkdealer nabij Lommel om uw transportwerken vlot te laten verlopen dankzij ons kwalitatief aanbod. Ligt de kost alsnog te hoog? Kom langs in één van onze vestigingen in Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot of Pelt om, in plaats van er een remorque te kopen, een aanhangwagen te huren.

Vraag ons om advies tijdens uw aankoop

Indien u een aanhangwagen wilt kopen in regio Hasselt, bent u welkom bij onze vestiging in Pelt. Heeft u vragen over de mogelijkheden van het kopen van een remorque? Contacteer ons door een e-mail te sturen naar pelt@kassbv.com of bel naar (0)032 11 94 87 19. We helpen u met plezier verder en voorzien een antwoord op al uw vragen!