KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Remorque Lommel

✓ Verdeler van HAPERT

✓ Zakelijk en particuliere klant

✓ Onderhoud en herstel

 

Remorque kopen nabij Lommel

Bent u op zoek naar een professionele remorque in of nabij Lommel? Als remorkdealer beschikken wij over een hele selectie aanhangers in onze vestiging te Pelt, nabij Lommel. Wij zijn een trots verdeler van het merk HAPERT. Een bedrijf dat duurzaamheid, professionaliteit en kwaliteit prioriteert. Wie verwelkomen we zoal voor het verhuren en verkopen van aanhangers, als remorkdealer dichtbij Lommel? U kunt als bedrijf, maar ook als particulier terecht bij KASS. Zolang u op zoek bent naar kwalitatieve remorque, nabij Lommel moet u bij ons bedrijf zijn.

Vind de remorque die feilloos bij uw noden past bij ons dichtbij Lommel

Onze service voor aanhangers, als remorkdealer in de regio van Lommel, is uiteenlopend en bovenal gericht op klantvriendelijkheid. We zijn gespecialiseerd in verscheidene aspecten en staan dus voor u paraat op vele vlakken. Voor welke zaken kunt u bij ons, de remorkdealer bij uitstek dichtbij Lommel, zoal terecht?

Klinkt één van deze dingen u als muziek in de oren? Aarzel niet langer en maak een afspraak bij onze vestiging in Pelt, nabij Lommel en investeer in een remorque. Indien u reeds trots eigenaar bent van een remorque in de regio Lommel kunt u alsook bij ons, als remorkdealer, terecht voor verscheidene zaken. Zoals een professioneel onderhoud of een eventueel herstel.

Schakel onze deskundig hulp in

Hierboven vermelden we dat u een remorque kunt huren. Waarom zou u bij ons een aanhangwagen huren nabij Lommel? Het is de perfecte keuze indien u tijdelijk gebruik wilt maken om transportwerken vlotter te doen verlopen. Bijvoorbeeld voor een trip naar het containerpark. Maak het uzelf gemakkelijk door aanhangers te huren bij ons nabij Lommel. Bent u, tenslotte, een fervente doe-het-zelver en zoekt u remorkonderdelen? Reken op ons ruim onderdelenmagazijn om te vinden wat u nodig heeft. Neem contact op met ons door te bellen naar (0)032 11 94 87 19 of e-mail te sturen naar pelt@kassbv.com. Kom in de tussentijd meer te weten over ons bedrijf gespecialiseerd in aanhangers nabij Lommel.