KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Type aanhangwagens - Oirschot

KASS - OIRSCHOT LEVERT ALLE SOORTEN AANHANGERS

Vanuit de vestiging in Oirschot levert KASS aanhangwagens en trailers voor alle denkbare transportdoeleinden. In ons assortiment treft u zowel bakwagens, plateauwagens, kippers, autoambulances als gesloten aanhangers aan. Ook vindt u bij ons een ruim aanbod van trailers, waaronder paardentrailers en motortrailers. Dankzij onze totaalservice kunnen wij elk type aanhangwagen leveren. Zelfs als u bijzondere transportwensen heeft.

HAPERT AANHANGWAGENS

Bij KASS – Oirschot kunt u terecht voor alle modellen HAPERT aanhangwagens, zoals de AZURE, COBALT, INDIGO en SAPPHIRE. Voor de veeleisende consument en (semi-)professional levert HAPERT een specifieke aanhanger-serie onder de naam AMIGO. Alle modellen zijn naar wens samen te stellen. Zo kunt u onder andere zelf het materiaal, de afmetingen, het laadvermogen en de laadhoogte bepalen. Voor de regio Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven is KASS - Oirschot zelfs Premium Dealer van HAPERT aanhangers.

OPEN OF GESLOTEN AANHANGWAGEN

HAPERT levert aanhangwagens met open laadbak of gesloten opbouw. De open modellen zijn verkrijgbaar als bakwagen, plateauwagen, oprijwagen of kipper. Stuk voor stuk robuuste en veelzijdige aanhangers, die geschikt zijn voor veel verschillende toepassingen. Vervoert u regelmatige waardevolle ladingen? Kies dan voor een gesloten model, om uw lading tegen weer en wind te beschermen.

BAKWAGENS

KASS - Oirschot levert HAPERT bakwagens in verschillende uitvoeringen, afmetingen en laadvloerhoogtes. Dit model is met enkelas of dubbelas te koop, met een maximaal bruto laadvermogen tot 3500 kg.

PLATEAUWAGENS

De plateauwagen wordt standaard geleverd met enkelas of tandemas en een laadvloerhoogte van 76 centimeter. Deze open aanhangwagen beschikt over aluminium wanden, die gemakkelijk neergeklapt kunnen worden.

KIPPER AANHANGWAGENS

Kipper aanhangwagens zijn ideaal voor het laden, vervoeren en lossen van los gestorte ladingen. De HAPERT kipper is leverbaar als achterwaarts of driezijdig kippend model. Bij KASS in Oirschot vindt u kippers in uiteenlopende maten en gewichten. 

AUTOAMBULANCES

Autoambulances zijn dé transportmiddelen voor het vervoeren van auto’s en machines. Dit type aanhanger is verkrijgbaar als kantelbare of niet-kantelbare oprijwagen.

PAARDENTRAILERS

Naast aanhangwagens van HAPERT heeft KASS ook verschillende paardentrailers te koop staan. Bij ons in Oirschot vindt u onder andere 1,5 paards-, 2 paards- of 3 paards-trailers met een opbouw van hout, aluminum of polyester.

SPECIAALBOUW AANHANGERS

Zelfs voor de meest specifieke transportwensen hebben we een passende aanhanger. KASS - Oirschot bouwt namelijk ook modellen op maat. Kom eens langs bij ons in de showroom en ontvang direct persoonlijk advies over de mogelijkheden op het gebied van aanhangwagen speciaalbouw.