KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Aanhangwagen huren Lommel

✓ Verdeler van HAPERT

✓ Zakelijk en particuliere klant

✓ Onderhoud en herstel

 

Aanhangwagen huren dichtbij Lommel

U kunt moeiteloos een aanhangwagen huren bij KASS in Pelt, nabij Lommel. Onze focus ligt steeds op kwalitatieve aanhangwagens aanbieden. Bovendien zijn we trots verdeler van het merk HAPERT en zo garanderen wij u dat elk product duurzaam en professioneel is. Onze deuren staan niet alleen open voor bedrijven, maar particulieren zijn ook meer dan welkom.

Waarom een aanhangwagen huren bij ons bedrijf nabij Lommel?

Zoekt u een remorque in of nabij Lommel? Wij staan steeds klaar met een woordje uitleg in klare taal, zodat u helemaal mee bent in de wereld van aanhangwagens. Geef ons team bij KASS Lommel een kans want hier kunt u een remorque kopen, maar ook eentje huren indien u tijdelijk nood heeft aan een aanhangwagen. Bekijk ons ruim aanbod aan aanhangwagens in Limburg. We zijn ook actief in verscheidene delen van Nederland, zoals:

  • Bladel
  • Helmond
  • Nederweert
  • Oirschot

Kies de vestiging die het dichtstbijzijnd is voor u en laat u assisteren door ons deskundig team.

Reken op onze kennis in de remorque-wereld

Maak van ons uw eerste keuze wanneer het aankomt op het huren of kopen van een aanhangwagen nabij Lommel. Wilt u een remork huren in Pelt? Vertrouw op onze expertise en contacteer ons aanhangwagenbedrijf door te e-mailen naar pelt@kassbv.com of bel naar (0)032 11 94 87 19. We staan u bij gedurende het hele proces en raden u op basis van uw wensen een passend model aan.