KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Occasions

Gevonden resultaten (0)

Er zijn géén producten in deze categorie.

Het professionele en betrouwbare aanhangerbedrijf Kass BV is dé leverancier van uw occasion aanhangwagen nabij Valkenswaard in Noord-Brabant. Ook zijn wij gespecialiseerd in tweedehands onderdelen voor aanhangwagens. Kortom: dé specialist voor uw tweedehands aanhanger en onderdelen.

Het kopen van een occasion aanhangwagen nabij Valkenswaard biedt voordelen

Wij hebben regelmatig een wisselend aanbod aan occasion aanhangwagens in Valkenswaard en omstreken. Alle gebruikte aanhangers in ons assortiment zijn scherp geprijsd. U bent dus nooit te veel geld kwijt aan bijvoorbeeld een tweedehands bakwagen. Daarnaast zijn deze occasions goed gecontroleerd en gekeurd. Zo verzekeren wij u dat elke tweedehands aanhanger, plateauwagen en kipper 100% gebruiksvriendelijk is. Wij hebben een groot assortiment aan diverse plateauwagens, kippers, transporters en occasion aanhangers. Gaat u verhuizen en heeft u behoefte aan aanhangerverhuur nabij Eindhoven om uw spullen te vervoeren? U vindt in ons ruime assortiment gegarandeerd uw gewenste aanhanger.

Bel ons om uw tweedehands aanhanger te reserveren

Heeft u interesse in een occasion aanhangwagen in de regio Valkenswaard in Noord-Brabant? Kijk dan op 2dehandsaanhangwagens.nl. Dit is een website van ons, die speciaal is ontworpen om een occasion aanhangwagen te kopen dicht bij Valkenswaard. Het is ook mogelijk om gezellig langs te komen in een van onze showrooms in Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot of Pelt in België. Dan ontdekt u zelf ons uitgebreide assortiment. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven ook deskundig advies. Wilt u liever eerst contact opnemen met een showroom? Elke showroom is zowel telefonisch als per mail bereikbaar.