KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Aanhanger Eindhoven

✓ Premium dealer Hapert

✓ Diverse aanhangwagens

✓ Laagste prijzen

 

Een aanhanger vlak bij Eindhoven kopen of huren

Wilt u een aanhanger kopen nabij Eindhoven en Valkenswaard? Dan zit u bij Kass BV in Noord-Brabant goed! Wij hebben een groot assortiment aan onder meer gloednieuwe en tweedehands aanhangwagens in Brabant. Sinds het jaar 2015 zijn wij hooggekwalificeerde dealer van Hapert aanhangwagens in Brabant. Dit is een zeer betrouwbaar en duurzaam merk in deze branche. Naast een groot assortiment, hebben wij in totaal vijf vestigingen waar u kunt langskomen om uw aanhangwagen in Helmond en omstreken te bekijken. Onze vestigingen zijn in Helmond, Pelt, Oirschot, Nederweert en Bladel.

Uit welke aanhangers nabij Eindhoven en Valkenswaard kan ik kiezen?

Wij hebben een groot assortiment aan verschillende soorten aanhangwagens in Brabant te koop en te huur. Niet alleen voor een aanhangervlak bij Eindhoven en Valkenswaard zit u bij ons goed, wij verzorgen ook het onderhoud, reparatie, keuringen van aanhangwagens, kippers en plateauwagens. Daarnaast doen wij ook aan aanhangerverhuur. In onze werkplaats worden de onderhoudsbeurten uitgevoerd door ervaren, gediplomeerde monteurs volgens de BOVAG-richtlijnen. Onze aanhangwagen dicht bij Helmond bevinden zich in diverse prijsklassen. Voor elk budget hebben wij een geschikte aanhanger dicht bij Eindhoven en Valkenswaard. Kass BV in Noord-Brabant beschikt ook over een groot magazijn met een ruim aanbod in onderdelen en accessoires. De volgende Hapert aanhangwagens in Brabant koopt u bij ons:

Indien u zelf reparaties wilt uitvoeren aan uw aanhangwagen of kipper, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Kass BV een aanhanger huren vlak bij Eindhoven en Valkenswaard.

Neem direct contact met ons op

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede aanhanger nabij Eindhoven en Valkenswaard? Wij helpen u graag met uw zoektocht. Ook kunt u bij ons terecht om een bakwagen te huren. Ideaal om uw spullen te vervoeren bij een verhuizing. Wilt u liever een plateauwagen huren? Ook dat doet u bij ons aanhangerbedrijf. Indien u een aanhangwagen dicht bij Helmond wilt kopen of huren, neemt u contact met ons op door te bellen of door een e-mail te sturen naar één van onze vijf showrooms.