KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Onderhoud

Onderhoud aan aanhangwagens

Regelmatige controle en onderhoud aan aanhangwagens zijn van groot belang voor een veilig weggebruik. Preventieve reparatie en onderhoud aan aanhangwagens werkt kostenbesparend en zal de levensduur zeker positief beïnvloeden. De deskundige monteurs van Kass BV in Noord-Brabant hebben al vele jaren ervaring met reparatie en onderhoud aan alle soorten aanhangwagens en trailers.

Reparatie en onderhoud aan aanhangwagens

Hoewel een APK-keuring niet verplicht is voor zowel nieuwe als occasion aanhangwagens, wordt bij elke beurt een BOVAG-keuringsrapport uitgereikt. Daarbij worden alle door Rijksdienst voor Wegverkeer gestelde eisen gecontroleerd middels een checklist. Vanzelfsprekend kan een controle op onze zeer moderne remmentestbank hierbij niet ontbreken. Ook worden in eigen werkplaats met regelmaat individuele (constructie)aanpassingen en reparaties verricht aan diverse aanhangers. Denk hierbij aan het veranderen van een huif/frame, het monteren van een lier op aangepaste steun of het aanbrengen van extra binnen- of buitenverlichting. Ons aanhangerbedrijf in Noord-Brabant en het Belgische Pelt levert onderdelen van HAPERT zowel aan bedrijven als aan particulieren. Ook van andere merken hebben wij de meest gangbare onderdelen voorradig.

Periodieke keuring aan aanhangwagens, paardentrailers en caravans

Onze gediplomeerde monteurs voeren een keuring, reparatie en onderhoud uit aan alle merken aanhangwagens, paardentrailers en caravans. Dit geldt ook voor de merken die u niet in ons assortiment vindt. Bij de keuring worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd. Als na de keuring blijkt dat alles in orde is, wordt de bakwagen of kipper voorzien van een speciale BOVAG-sticker.

Laat ons het onderhoud uitvoeren

Bij ons kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan diverse aanhangwagens. Wij hanteren voordelige prijzen, dus u bent nooit te veel geld kwijt bij ons. Kom gezellig langs in een showroom! Wij hebben vier showrooms in Noord-Brabant (Bladel, Helmond, Nederweert en Oirschot) en één in het Belgische Pelt. Indien u vragen of deskundig advies nodig heeft, neem dan direct contact op met één van onze vestigingen.

7448
7448
7449
7450