KASS
Uw keuze:

Transporters

Toon als:

Hier vindt u ons ruime assortiment in transporters. Al deze aanhangwagens zijn direct vanuit onze voorraad leverbaar.

HAPERT Indigo HF-2 AUTO

Conditie
Nieuw
Type
Indigo HF-2 AUTO
Totaalgewicht
2700 kg
Afmeting (l x b )
405 cm x 200 cm

Uw voer- en werktuigen zijn kostbare machines die zichzelf alleen terugverdienen met een hoge inzetbaarheid. Daarom is het noodzakelijk dat ze veilig en snel op de plaats van bestemming aankomen. Zonder gedoe, zonder zorgen. De Indigo HF-2 AUTO is ideaal voor het vervoeren van auto's vanwege de twee licht afgeschuinde anti-slip rijbanen en de uitneembare reling aan de voorzijde.

Details en opties

HAPERT Indigo HF-2

Conditie
Nieuw
Type
Indigo HF-2

Uw voer- en werktuigen zijn kostbare machines die zichzelf alleen terugverdienen met een hoge inzetbaarheid. Daarom is het noodzakelijk dat ze veilig en snel op de plaats van bestemming aankomen. Zonder gedoe, zonder zorgen. De Indigo HF-2 transporter zorgt voor extra mobiliteit voor uw voer- en werktuigen!

Details en opties

HAPERT Indigo HT-2

Conditie
Nieuw
Type
Indigo HT-2

Uw voer- en werktuigen zijn kostbare machines die zichzelf alleen terugverdienen met een hoge inzetbaarheid. Daarom is het noodzakelijk dat ze veilig en snel op de plaats van bestemming aankomen. Zonder gedoe, zonder zorgen. De Indigo HT-2 transporter is hydraulisch kantelbaar, wat zorgt voor nog meer gemak tijdens het vervoeren van uw voer- en werktuigen. Rijplaten zijn dan niet meer nodig!

Details en opties