KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Remork kopen Pelt

✓ Verdeler van HAPERT

✓ Zakelijk en particuliere klant

✓ Onderhoud en herstel

 

Remork kopen in Pelt

Om een duurzame remork te kopen, kunt u bij KASS uit Pelt terecht. De twee waarden dat we hoog in het vaandel dragen is kwaliteit en sterke service. Voor ieder soort transport bieden wij u een gepaste oplossing. Vindt u in het standaard leveringsprogramma niet wat u zoekt? Geen zorgen, want ook voor speciaalbouw kunt u bij ons terecht. Naast het verkopen en verhuren van remorks zijn wij ook in staat om deze te onderhouden en repareren.

Kies uit het ruim aanbod om uw remork te kopen in Pelt

Bij ons aanhangwagenbedrijf uit Pelt kunt u een remork kopen van het befaamde merk HAPERT. Een remork van HAPERT zal steeds duurzaam en stevig zijn. Bovendien beschikt het over een toekomstgericht model. Dankzij hun ruime aanbod zit er een model tussen voor iedere transportwens. Als remorkdealer uit Lommel weten we dat er veel komt kijken bij het aankoopproces van een remork. Een remork kopen bij ons in Pelt is een mooie investering, maar misschien is het voor u de investering niet waard? Bij KASS kunt u, naast kopen, ook een remork huren.

Vertrouw op onze ervaren monteurs

Wacht niet langer en kom bij langs bij ons om uw remork in Limburg te kopen! Zoals hierboven vermeld is het kopen van een remork een sterke, maar prijzige investering. Wilt u trotse eigenaar zijn maar ligt de kost iets te hoog naar wens? Bekijk ons aanbod aan tweedehands remorks. Neem vandaag nog contact op met ons door een e-mail te sturen naar pelt@kassbv.com en laat ons u adviseren. Uiteraard kunt ook u ook bellen naar (0)032 11 94 87 19.