KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Gesloten wagen huren

✓ Premium dealer Hapert

✓ Diverse aanhangwagens

✓ Laagste prijzen

 

Een gesloten wagen huren

Wilt u een gesloten wagen huren? Dan zit u bij Kass BV in Noord-Brabant helemaal goed. Wij zijn een gespecialiseerd aanhangerbedrijf dat onder meer plateauwagens en bakwagens verhuurt en verkoopt. Wij hebben vijf unieke showrooms in Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot en de Belgische gemeente Pelt. Bovendien zijn wij premium dealer van het bekende merk HAPERT.

Een gesloten wagen huren doet u maar bij één aanhangerbedrijf

Wij verhuren sterke en robuuste aanhangwagens aan zakelijke en particuliere klanten. In ons aanbod voor aanhangerverhuur vindt u uitsluitend modellen van topkwaliteit. Ons uitgebreide assortiment bestaat namelijk uit verschillende soorten HAPERT-aanhangwagens. Het merk HAPERT onderscheidt zich door hun speciale lastechnologie, die ervoor zorgt dat elke aanhanger iedere klus klaart. Op uw gesloten wagen moet u immers blindelings kunnen vertrouwen. Wij hebben verschillende modellen van onze Sapphire gesloten aanhangwagens van het merk HAPERT op voorraad. De diverse gesloten wagen modellen die u bij ons kunt huren zijn:

  • Sapphire H1
  • Sapphire H2
  • Sapphire H3
  • Sapphire H4
  • Sapphire L1
  • Sapphire L2

Naast een gesloten wagen huren, is het uiteraard ook mogelijk om bij ons een voordelige gesloten aanhangwagen te kopen. Bekijk ons assortiment en ontdek de scherpe prijzen.

Ga nu voor uw gewenste aanhanger

Wacht niet langer en huur vandaag nog uw gewenste gesloten aanhanger bij ons gerenommeerde aanhangerbedrijf in Noord-Brabant. Heeft u vragen over onze duurzame aanhangwagens of heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact op met één van onze showrooms. U bereikt een showroom door te bellen naar het telefoonnummer of door een e-mail te sturen naar het mailadres van de betreffende vestiging. Om meer te weten te komen over ons actuele huuraanbod, belt u naar 085- 782 7520.