KASS
Uw keuze:

Kippers

Toon als:

Hier vindt u ons ruime assortiment in kippers. Al deze aanhangwagens zijn direct vanuit onze voorraad leverbaar.

HAPERT Cobalt HB-1

Conditie
Nieuw
Type
Cobalt HB-1

Zand, stenen, grofvuil en ander los gestort materiaal moeten niet alleen vervoerd, maar ook gelost worden. Dan is het handig als uw aanhangwagen kan kippen. De HAPERT kippers maken het u makkelijk. De Cobalt HB-1 Enkelasser is achterwaarts kantelbaar.

Details en opties

HAPERT Cobalt HB-2

Conditie
Nieuw
Type
Cobalt HB-2

Zand, stenen, grofvuil en ander los gestort materiaal moeten niet alleen vervoerd, maar ook gelost worden. Dan is het handig als uw aanhangwagen kan kippen. De HAPERT kippers maken het u makkelijk. De Cobalt HB-2 Tandemasser is achterwaarts kantelbaar en heeft een hogere bruto laadvermogen vergeleken met de HB-1

Details en opties

HAPERT Cobalt HM-2

Conditie
Nieuw
Type
Cobalt HM2

Zand, stenen, grofvuil en ander los gestort materiaal moeten niet alleen vervoerd, maar ook gelost worden. Dan is het handig als uw aanhangwagen kan kippen. De HAPERT kippers maken het u makkelijk. De Cobalt HM-2 Tandemasser is driezijdig kantelbaar en heeft een hogere bruto laadvermogen vergeleken met de HB modellenDe Ferro uitgevoerde variant beschikt over een volledige staalplaat vloer!

Details en opties

HAPERT Cobalt HM-3

Conditie
Nieuw
Type
Cobalt HM-3
Totaalgewicht
3500 kg
Afmeting (l x b )
405 cm x 200 cm

Zand, stenen, grofvuil en ander los gestort materiaal moeten niet alleen vervoerd, maar ook gelost worden. Dan is het handig als uw aanhangwagen kan kippen. De HAPERT kippers maken het u makkelijk. De Cobalt HM-3 tridemasser is driezijdig kantelbaar en beschikt over drie assen

Details en opties

HAPERT Cobalt Plus

Conditie
Nieuw
Type
Cobalt Plus
Totaalgewicht
3500 kg
Afmeting (l x b )
335 cm x 180 cm

Zand, stenen, grofvuil en ander los gestort materiaal moeten niet alleen vervoerd, maar ook gelost worden. Dan is het handig als uw aanhangwagen kan kippen. De HAPERT kippers maken het u makkelijk. De  Cobalt + Tandemasser is achterwaarts kantelbaar met een bruto laadvermogen van 3500KG. Ook hier geld, wat er versterkt kan worden is versterkt!

Details en opties