KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Aanhangwagens - Bladel

HAPERT AANHANGWAGENS VINDT U BIJ KASS - BLADEL

KASS - Bladel is het adres voor de verkoop, verhuur en onderhoud van aanhangers in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Onze vestiging is Premium Dealer van het merk HAPERT. Wij verkopen alle aanhangwagens van dit topmerk. Daarnaast leveren we ook paardentrailers, marktwagens en speciaalbouw modellen. Ons werkgebied is niet alleen de regio Bladel, maar ook Eindhoven, de hele provincie Noord-Brabant en ver daarbuiten. Dit is mede te danken aan het veelzijdige assortiment aanhangers en trailers, maar ook de hoge kwaliteit en uitstekende service die KASS levert.

AANHANGERS MET OPEN LAADBAK

Vanuit de vestiging in Bladel kan KASS alle HAPERT aanhangwagens met open laadbak leveren. Het complete assortiment bestaat uit robuuste bakwagens, plateauwagens, kippers, autoambulances en machinetransporters. Elke aanhangwagen is leverbaar in verschillende uitvoeringen, varianten, afmetingen en gewichtsklassen. Daarnaast heeft u de keuze uit talrijke opties en accessoires. Dankzij de vele uitrustingsmogelijkheden kunt u de HAPERT aanhanger geheel naar wens samenstellen.

GESLOTEN AANHANGWAGENS

De gesloten aanhangwagens van HAPERT zijn speciaal uitgerust voor het droog en veilig vervoeren van waardevolle ladingen. Bij KASS - Bladel vindt u uiteenlopende modellen met gesloten opbouw, zoals marktwagens, verkoopwagens, bagagewagens, dekselwagens en koelwagens. Ook bij deze typen aanhangers kunnen de basismodellen uitgebreid worden met extra uitrustingsopties en praktische accessoires, zoals zijdeuren, zijkleppen, schuifluiken en oprijbalken.

WIJ VERKOPEN OOK PAARDENTRAILERS

Naast de verkoop van HAPERT aanhangwagens levert KASS - Bladel ook paardentrailers van Humbaur. Daarom weten paardenliefhebbers uit de regio Eindhoven en andere regio’s binnen de provincie Noord-Brabant ons al jaren te vinden. Onze paardentrailers zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen en materiaalsoorten. Het assortiment bestaat uit 1,5 paards-, 2 paards- en 3 paards-trailers met houten, aluminum of polyester opbouw. Kom gerust een keer langs in de showroom van KASS in Bladel en ontdek zelf de vele mogelijkheden.

AANHANGWAGEN SPECIAALBOUW IN DE REGIO EINDHOVEN

KASS - Bladel is daarnaast ook gespecialiseerd in speciaalbouw. Staat de gewenste HAPERT aanhangwagen niet tussen het aanbod van standaardmodellen? Dan kunt u ook uw aanhanger helemaal zelf samenstellen. Zoekt u een hele andere uitvoering voor speciale transportdoeleinden? Dan kan speciaalbouw uitkomst bieden.

In de werkplaats in Bladel worden regelmatig maatwerk aanhangwagens gebouwd. Dit verzorgen we voor klanten uit alle hoeken van de provincie Noord-Brabant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een maatwerk aanhanger? Bezoek dan eens onze showroom en laat u adviseren door ons team van specialisten