KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Remork huren Pelt

✓ Verdeler van HAPERT

✓ Zakelijk en particuliere klant

✓ Onderhoud en herstel

 

Remork huren in Pelt

Voor tijdelijke transportwerken kunt u een remork huren bij KASS uit Pelt. Wij snappen als de beste dat het kopen van een remork soms nogal prijzig kan zijn. Het is een sterke investering indien u vaak aan transport doet. Wij staan u graag bij van a tot z, terwijl we u voorzien van deskundig advies. Bovendien luisteren we graag naar uw verwachtingen en raden we, op basis daarvan, de best mogelijke remork aan voor u.

Vertrouw op ons om een remork te huren in Pelt en omstreken

Het huren van een remork nabij regio Hasselt is de ideale keuze indien u tijdelijk nood heeft aan een vorm van transport. Zoals bij een grondige opruiming en u enkele ritjes naar het containerpark wilt maken? Of misschien geeft u, uw tuin een make-over. Maak het gehele proces gemakkelijk door een remork te huren bij KASS in Pelt. Het kan natuurlijk ook altijd mogelijk zijn dat dit soort situaties zich frequent voordoen. In dat geval raden we u aan om een remork te kopen. Kortom, als u op zoek bent naar een aanhangwagen in de provincie Limburg moet u bij ons zijn.

Neem contact met ons op voor alle remork-gerelateerde zaken

Als remorkdealer uit regio Lommel zijn we ervan op de hoogte dat er veel komt kijken bij het eigenaarschap van een remork. Vertrouw op ons voor eventuele onderhouds- en herstellingswerken. Bent u dringend op zoek naar een professionele remork? Kijk naar onze direct leverbare aanhangwagens, zodat u niet te lang hoeft te wachten. Om een remork te huren bij ons in Pelt kunt u steeds contact opnemen door te e-mailen naar pelt@kassbv.com of bel naar (0)032 11 94 87 19.