KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Aanhangwagens Limburg

✓ Verdeler van HAPERT

✓ Zakelijk en particuliere klant

✓ Onderhoud en herstel

 

Aanhangwagens in Limburg

Ons bedrijf specialiseert zich in het verkopen en verhuren van aanhangwagens in Pelt, Limburg. Als trots verdeler van HAPERT aanhangwagens zijn wij in Limburg ook bezig met hun kernwaarden. Bij HAPERT draait alles rond professionalisme, kwaliteit en duurzaamheid. Ze denken vooruit en richten zich in hun strategie en productaanbod op de toekomst.

Ontdek ons ruim aanbod aan aanhangwagens in Limburg

De service rond onze aanhangwagens neemt prioriteit bij KASS in Limburg. Daarom focussen we ons alsook op het onderhoud van een remork en zelfs eventuele herstellingen. We snappen als de beste dat aan een professionele remork een flink prijskaartje vasthangt. Om deze reden bieden we ook tweedehands remorks aan, zodat de kost voor u beter meevalt maar u wel tevreden naar huis gaat. Heeft u geen nood voor een aanhangwagen op lange termijn? Huur een remork bij KASS en vertrouw op onze vakkundigheid!

Neem contact met ons op om al uw vragen te stellen

Wilt u een remork kopen bij ons in Pelt? Wees welkom en wij begeleiden u, als remorkverdeler in Lommel, met veel plezier tijdens het aankoopproces. We doen dit door te luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Op basis daarvan adviseren we u over het type remork dat hier het best bij aansluit. Heeft u alvorens uw bezoek vragen voor ons? Stel ze door te bellen naar (0)032 11 94 87 19 of e-mail te sturen naar pelt@kassbv.com.