KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Aanhangerverhuur nabij Eindhoven voor een betaalbare prijs

Door gebruik te maken van aanhangerverhuur bij onze zaken in de buurt van Eindhoven en Helmond, hoeft u er geen te kopen. U kunt een aanhanger huren bij onze vestigingen in de buurt van Deurne, Veldhoven en Weert. Kass BV verhuurt voor elke klus passende aanhangwagens. Het maakt niet uit of het gaat om snoeiafval, puin of meubels vervoeren; uw transportprobleem lossen wij op! In totaal hebben wij maar liefst vijf showrooms in Nederland en België.

Maak nu gebruik van aanhangerverhuur vlak bij Eindhoven en Helmond

Wilt u een aanhanger huren dicht bij Deurne Veldhoven, en Weert? Wij regelen het verhuur van aanhangwagens aan particulieren en ondernemers in de buurt van Eindhoven. Als premium dealer van het merk HAPERT bieden wij met veel trots een aanhanger aan om te huren nabij Deurne Veldhoven en Weert. Naast aanhangerverhuur verzorgen wij ook het onderhoud, reparatie en keuringen van onder meer aanhangwagens. In onze eigen werkplaats worden de onderhoudsbeurten uitgevoerd door ervaren, gediplomeerde monteurs. Daarnaast beschikken wij over een magazijn met een groot aanbod aan diverse onderdelen en accessoires. Een aanhanger huren bij onze vestigingen rondom Deurne, Veldhoven, en Weert is ideaal indien u al weet dat u eenmalig gebruik gaat maken van de aanhanger. Naast het huren van aanhangwagens, is het ook mogelijk om een occasion aanhanger te kopen. Wij hebben een ruim assortiment aan onder meer open en gesloten aanhangwagens, maar ook kipper en transport aanhangwagens behoren tot de mogelijkheden.

Huur nu uw gewenste aanhanger bij ons

Bent u op zoek naar betrouwbare aanhangerverhuur dicht bij Eindhoven en Helmond? Wilt u een aanhanger huren of een plateauwagen huren dicht bij Deurne, Veldhoven en Weert? Wacht dan niet en reserveer nu uw aanhanger in één van onze showrooms in Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot en de Belgische plaats Pelt. Wij verzorgen rondom Eindhoven graag uitstekend verhuur van diverse aanhangwagens. Neem contact op met een showroom, indien u vragen heeft over onze aanhangers. Voor informatie over ons actuele verhuuraanbod, belt u naar 085- 782 7520.