KASS

Aanhangwagen kopen - Bladel

AANHANGWAGEN KOPEN IN BLADEL

Komt u uit de regio Eindhoven en bent u van plan om een nieuwe aanhangwagen te kopen? In de provincie Noord-Brabant staat KASS - Bladel al jaren bekend als dé specialist in aanhangers en trailers. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig afgestemd op ondernemers en particulieren. Zo hebben wij bijvoorbeeld alle aanhangwagens van HAPERT te koop staan. Voor de regio Bladel en omstreken is KASS namelijk Premium Dealer van dit fantastische merk.

Zoekt u een goedkope transportoplossing? Koop dan een tweedehands aanhanger bij KASS - Bladel. Naast het aanbod van nieuwe aanhangers hebben we namelijk ook uiteenlopende occasions in de aanbieding. Zo ook van het merk HAPERT. Elke occasion is perfect onderhouden, betrouwbaar, veilig en ook nog eens zeer scherp geprijsd!

AANHANGER HUREN IN DE REGIO EINDHOVEN

KASS - Bladel is uw vertrouwde adres voor het kopen én huren van een aanhanger. Wij hebben namelijk altijd verschillende modellen in de verhuur staan, die direct beschikbaar zijn. Heeft u een tijdelijke transportklus in de regio Eindhoven? Of gaat u verhuizen binnen de provincie Noord-Brabant? De huur van een aanhangwagen biedt in dat geval uitkomst. KASS beschikt uiteraard ook over diverse HAPERT aanhangwagens, die u tijdelijk kunt inzetten voor uiteenlopende klussen. Huren kan al voor een paar uur, een dagdeel of langer. Bovendien profiteert u bij ons altijd van de beste huuropties en de laagste prijzen. 

ONDERHOUD VAN AANHANGWAGENS VOLGENS BOVAG

Het is uiteraard van groot belang om uw aanhangwagen regelmatig te onderhouden. Bij KASS in Bladel kunt u daarom ook terecht voor het laten uitvoeren van onderhoudsbeurten. Wij verzorgen ook al het preventieve onderhoud aan uw aanhanger, paardentrailer of caravan.

Elke onderhoudsbeurt wordt volgens de strenge BOVAG-richtlijnen uitgevoerd. KASS - Bladel voert daarnaast ook reparaties, constructieaanpassingen en keuringen uit voor alle klanten binnen de regio Eindhoven en omstreken. Onze onderhoudsservices zijn niet alleen afgestemd op aanhangers van HAPERT, maar ook op modellen van alle andere merken.

GOEDKOPE AANHANGER-ONDERDELEN KOPEN?

Gaat u zelf onderhoud uitvoeren en wilt u daarom specifieke aanhangwagen-onderdelen kopen? Ook dan kunt u bij ons uitstekend terecht. KASS heeft voor alle soorten aanhangwagens en trailers altijd de meest gangbare onderdelen op voorraad. Uiteraard ook voor het merk HAPERT. Bezoek ons in Bladel en laat u verrassen door onze scherpe prijzen!