KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Aanhanger kopen in de regio Eindhoven

Kass BV in Noord-Brabant is uw vertrouwde aanhangerbedrijf voor het kopen van een aanhanger dicht bij Eindhoven. Wij hebben namelijk altijd verschillende modellen van het merk HAPERT in de verkoop staan, die direct voor u beschikbaar zijn. Voert u regelmatig transportwerkzaamheden uit in de regio Eindhoven? Een aanhanger kopen dicht bij Eindhoven biedt in dat geval uitkomst. Wij beschikken uiteraard ook over verschillende soorten HAPERT-aanhangwagens, die u tijdelijk of permanent kunt inzetten voor uiteenlopende klussen.

Een duurzame aanhanger kopen en huren in Bladel

Een aanhanger kopen in de regio Eindhoven kan al tegen voordelige prijzen. Bij ons profiteert u altijd van de beste koopopties. Onze showrooms in Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot en Pelt zijn uw vertrouwde adres voor het kopen én huren van onder meer een gesloten wagen, kipper en transporter. Wij hebben namelijk altijd direct beschikbare HAPERT-modellen in de verhuur staan. Heeft u een tijdelijke klus dicht bij Eindhoven? Een aanhanger bij ons huren is erg voordelig en u profiteert altijd van de beste huuropties. Bij Kass BV in Noord-Brabant is huren al mogelijk voor een paar uur, een dagdeel of langer dan 24 uur.

Onderhoud van aanhangwagens volgens BOVAG

Het is uiteraard van groot belang om uw aanhangwagen regelmatig te onderhouden. Bij onze showrooms kunt u daarom ook terecht voor onderhoudsbeurten. Wij verzorgen ook al het preventieve onderhoud aan elke aanhanger, paardentrailer of caravan. Elke onderhoudsbeurt wordt volgens de strenge BOVAG-richtlijnen uitgevoerd.

Scherp geprijsde aanhanger-onderdelen

Gaat u zelf onderhoud uitvoeren en wilt u daarom specifieke aanhangwagen-onderdelen kopen? Ons betrouwbare aanhangerbedrijf in Noord-Brabant heeft voor alle soorten aanhangers altijd de meest gangbare onderdelen op voorraad.

Kom gezellig langs om ons assortiment te bekijken

Bezoek onze showroom in Bladel of in Helmond, Nederweert, Oirschot of Pelt en laat u verrassen door onze uitgebreide assortiment en scherpe prijzen! Neem direct contact op met één van onze vijf showrooms. Elke vestiging heeft een eigen telefoonnummer en e-mailadres.