KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Remork Limburg

✓ Verdeler van HAPERT

✓ Zakelijk en particuliere klant

✓ Onderhoud en herstel

 

Een remork huren of kopen in Limburg

Bent u op zoek naar een robuuste en kwalitatieve remork die u kan kopen of huren in Limburg? We heten u graag welkom bij KASS in Pelt. Wij verhuren en verkopen aanhangwagens voor alle klussen. Bij ons kan u terecht voor de nieuwste modellen, tweedehands aanhangwagens en onderhoud van uw remork in Pelt, nabij Limburg.

U huurt of koopt een remork bij ons in Limburg

U kan blindelings vertrouwen op onze ijzersterke, lichte aanhangwagens. Dat is ook nodig wanneer u uw remork gebruikt voor stevig werk. U wilt uiteraard niet plots met een kapotte aanhangwagen zitten en zo uw werk moeten neerleggen. Daar is geen sprake van met onze remorque die u bij Lommel koopt. Wilt u liever uw remork huren? Wij hebben heel wat verschillende modellen in de aanbieding.

Kom langs om uw aanhangwagen te kopen

Om een remork of aanhangwagen te huren in Hasselt of de rest van Limburg is er maar één adres: het onze! Bij ons bedrijf krijgt u een uitgebreide service en een betrouwbare remork, te gebruiken tijdens uw werk in Limburg. Zit u met vragen? Stel ze dan via pelt@kassbv.com of bel ons op (0)032 11 94 87 19. We kijken er naar uit om u te ontvangen in Pelt.