KASS
KASSPremium Hapert Dealer

HAPERT aanhangwagen kopen

✓ Premium dealer Hapert

✓ Diverse aanhangwagens

✓ Laagste prijzen

 

Van HAPERT een aanhangwagen kopen

U kunt van HAPERT een hoogwaardige aanhangwagen kopen bij onze vestigingen rondom Eindhoven. Kass BV in Noord-Brabant heeft verschillende soorten aanhangers, zoals een transporter aanhanger van HAPERT, in ons voordelige en uitgebreide assortiment. Wij zijn een HAPERT premium dealer en dat betekent dat u bij onze vestigingen vlak bij Eindhoven een aanhangwagen van dit topmerk kunt kopen. Het is ook mogelijk om bij één van onze werkruimtes langs te komen voor reparaties of onderhoud aan bijvoorbeeld uw transporter aanhanger van HAPERT.

Bij ons kunt u van HAPERT een voordelige, hoogwaardige aanhangwagen kopen

Een aanhanger aanschaffen doet u bij onze showrooms. Als u bij ons bedrijf in Noord-Brabant een aanhanger wilt kopen, profiteert u namelijk van diverse voordelen. Wij hebben maar liefst vier vestigingen in Noord-Brabant, vlak bij Eindhoven, waar u terecht kunt voor een gloednieuwe of tweedehands aanhangwagen van HAPERT. Onze aanhangersservice is goed, de prijzen zijn laag en u heeft ontzettend veel keus. Er werken bij ons gerenommeerde bedrijf alleen gediplomeerde en ervaren monteurs. Zo verzekeren wij u dat uw aanhangwagen weer helemaal veilig is om goederen te vervoeren. Na de keuring krijgt elke aanhangwagen een speciale BOVAG-sticker. Deze sticker is een jaar lang het bewijs voor alle autoriteiten dat de aanhanger gekeurd is op veiligheid. Naast dat u een aanhangwagen van HAPERT kunt kopen nabij Eindhoven, is het onder andere ook mogelijk om een plateauwagen te huren. Deze mogelijkheid bij onze vestigingen rondom Eindhoven is ideaal indien u maar voor een korte periode een aanhangwagen van HAPERT nodig heeft. Voor het huren van een aanhanger vragen wij u eerst om contact op te nemen met een vestiging van ons. U vindt bij ons gegarandeerd uw gewenste aanhanger.

Reserveer nu meteen uw transporter aanhanger van HAPERT

Wilt u een aanhangwagen van HAPERT, zoals de transporter aanhanger, kopen bij onze vestigingen nabij Eindhoven? Neem dan direct contact op met een van onze vijf showrooms. Ons professionele aanhangerbedrijf heeft vier vestigingen in de provincie Noord-Brabant (Bladel, Helmond, Nederweert en Oirschot) en één in België (Pelt). Elke showroom heeft een eigen telefoonnummer en e-mailadres. Indien u vragen heeft over bijvoorbeeld een transporter aanhanger van HAPERT of u deskundig advies nodig heeft, neemt u contact op met een showroom. Wilt u liever direct langskomen? Dat is uiteraard ook mogelijk. U bent van harte welkom bij onze vestigingen.