KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Tweedehands remork

✓ Verdeler van HAPERT

✓ Zakelijk en particuliere klant

✓ Onderhoud en herstel

 

Tweedehands remork

Droomt u van een tweedehands remork, omdat de nieuwprijs iets te hoog ligt? Dit snappen wij als de beste. U bent steeds welkom om een kijkje te nemen naar ons productaanbod. Aan een nieuwe remork zit vaak een stevig prijskaartje vast. Daarom geven wij u de mogelijkheid een occasion remork aan te kopen bij onze firma. Op basis van uw wensen zal ons team kijken of er een aansluitende aanhangwagen beschikbaar is.

Koop uw tweedehands remork bij onze firma in Pelt

Wilt u een remork kopen bij ons in Pelt maar is het duurder dan wat u verwacht had? Overweeg dan om een occasion remork aan te kopen. Ze zijn in geweldige staat, bijgevolg geniet u van een professionele, tweedehands remork. KASS is een erkend remorkdealer in Lommel en zijn trots verdeler van het befaamde merk HAPERT. Dit is een aanhangwagenfabrikant die zich focust op de toekomst. Bijgevolg creëren ze duurzame, kwalitatieve transportmiddelen. Kom langs om een aanhangwagen te kopen in de omstreken van Hasselt en we begeleiden u met plezier door het aankoopproces van uw occasion remork.

Maak een afspraak in één van onze showrooms

Bent u reeds trots eigenaar van een, al dan niet occasion, remork en bent u op zoek naar remorkonderdelen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij doen ons uiterste best om u van dienst te zijn. Contacteer ons om bijkomende vragen te stellen over een tweedehands remork of om een eventuele afspraak te maken in één van onze showrooms in Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot of Pelt. Dit doet u door te e-mailen naar pelt@kassbv.com of bel naar (0)032 11 94 87 19.