KASS
KASSPremium Hapert Dealer

HAPERT kipper aanhanger

✓ Premium dealer Hapert

✓ Diverse aanhangwagens

✓ Laagste prijzen

 

HAPERT heeft een handige kipper aanhanger

Bent u op zoek naar een hoogwaardige kipper aanhanger van HAPERT? Het aanhangerbedrijf Kass BV in Noord-Brabant biedt u een ruim aanbod aan met verschillende soorten aanhangwagens van HAPERT. Wij zijn namelijk premium dealer van diverse HAPERT-aanhangers. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit en krijgt u waar voor uw geld. Wij zijn een befaamd aanhangerbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse aanhangwagens en verkoopwagens. Bovendien staan wij 100% voor topkwaliteit en een uitstekende service voor elke klant.

Ervaar de kwaliteit van HAPERT met een kipper aanhanger

Het merk HAPERT produceert duurzame en hoogwaardige aanhangwagens. Net als wij heeft het merk altijd oog voor de consument; zowel particulieren als ondernemers. Elke kipper aanhanger van HAPERT is gemaakt voor diverse toepassingen. Wij bieden zowel enkelzijdige als driezijdige kippers aan. Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook verschillende voordelige enkelasser, tandemasser en drie-asser kippers. De Cobalt-kipper aanhanger onderscheidt zich op het gebied van veiligheid, robuustheid, veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid. Alle Cobalt-modellen zijn uitgerust met een volledig gelast, volbad verzinkt boven- en onder chassis. Daarnaast hebben deze modellen een TÜV-gecertificeerd lading vastzetsysteem en zijn ze erg krachtig. Een kipper kopen doet u dus bij ons!

Koop of huur nu uw HAPERT-aanhanger

Kom langs in één van onze vijf showrooms en bekijk ons uitgebreide assortiment. Onze showrooms zijn te vinden in de provincie Noord-Brabant (Bladel, Helmond, Nederweert en Oirschot) en in het Belgische Pelt. Het is mogelijk om eerst contact op te nemen met een showroom. U bereikt een vestiging door te bellen naar het juiste telefoonnummer of door een e-mail te sturen naar het juiste e-mailadres. Wilt u bijvoorbeeld een plateauwagen huren? Dan vragen wij u te bellen naar 085 - 782 7520 voor het huidige verhuurassortiment.