KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Tweedehands bakwagen

✓ Premium dealer Hapert

✓ Diverse aanhangwagens

✓ Laagste prijzen

 

Tweedehands bakwagen

Bent u op zoek naar een goede tweedehands bakwagen? Het aanhangerbedrijf Kass BV uit Noord-Brabant heeft een heel groot assortiment aan diverse tweedehands aanhangwagens, zoals een bakwagen en plateauwagen. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in tweedehands onderdelen voor aanhangwagens.

Uw gewenste tweedehands bakwagen koopt u bij ons

Met een klein budget wordt het lastig om een gloednieuwe aanhangwagen te kopen. Gelukkig hebben wij in ons ruime assortiment verschillende soorten tweedehands aanhangwagens, zoals een bakwagen. Dankzij ons ruime assortiment aan diverse occasion aanhangers, vind u gegarandeerd uw gewenste tweedehandse bakwagen bij ons. Een tweedehands bakwagen is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen:

  • Geremd of ongeremd;
  • Enkele of dubbele as;
  • Van 500 tot 3.500 kg.

Wij zijn sinds 2015 premium partner van het merk HAPERT. Hierdoor bestaat ons ruime aanbod grotendeels uit kwalitatief hoogwaardige aanhangers van dit topmerk. Zo bent u 100% verzekerd van kwalitatief hoogwaardige aanhangers.

Bezoek nu één van onze showrooms

Wilt u een tweedehands bakwagen kopen of bijvoorbeeld een plateauwagen huren? Kom dan gezellig langs in één van onze vijf showrooms. Deze vestigingen vind u in de provincie Noord-Brabant (Bladel, Helmond, Nederweert en Oirschot) en in de Belgische plaats Pelt. In onze showrooms vind u nieuwe en tweedehandse aanhangwagens, maar ook kippers en diverse onderdelen. Daarnaast verzorgen onze deskundige monteurs verschillende reparaties en onderhoud aan uw aanhanger. Neem contact op met één van onze showrooms, indien u vragen heeft. U bereikt een vestiging door te bellen naar het eigen telefoonnummer of door te mailen naar het eigen e-mailadres.