KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Kleine aanhanger huren

✓ Premium dealer Hapert

✓ Diverse aanhangwagens

✓ Laagste prijzen

 

Een kleine aanhanger huren

Zoekt u een kleine aanhanger om te huren? Het betrouwbare aanhangerbedrijf Kass BV in Noord-Brabant heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten aanhangwagens. Wij verkopen en verhuren niet alleen aanhangers, maar ook andere soorten aanhangwagens. Met maar liefst vijf showrooms vlak bij Eindhoven in de provincie Noord-Brabant zijn we altijd bij u in de buurt.

Wanneer is een kleine aanhanger aantrekkelijk om te huren?

Als u eenmalig een relatief kleine lading wilt vervoeren, zoals bij een verhuizing of om tuinafval af te voeren, is het huren van een kleine aanhanger een verstandige keuze. Dankzij onze diverse vestigingen kunt u eenvoudig nabij Eindhoven een aanhanger huren. Sinds het jaar 2015 zijn wij bovendien een premium dealer van HAPERT. Dit houdt in dat u bij ons de keuze heeft uit kleine aanhangers, maar ook andere wagens van dit topmerk. We hebben onder meer kwalitatief goede en duurzame gesloten wagens te koop van dit merk. Daarnaast is het mogelijk om bij ons van HAPERT bakwagens te huren of te kopen.

Kom langs in een van onze showrooms

Wilt u met eigen ogen onze kwalitatief hoogwaardige aanhangwagens zien? Dat is bij ons professionele aanhangerbedrijf zeker mogelijk. Wij hebben in totaal vijf showrooms die u kunt bezoeken. Onze vestigingen zijn te vinden in Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot en Pelt in België. Wilt u, zonder langs te komen, een kleine aanhanger huren? Neem dan direct telefonisch contact met ons op. U bereikt onze verhuurafdeling door te bellen naar 085- 782 7520. Zij geven aan u door wat het huidige verhuurassortiment is.