KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen Hasselt

✓ Verdeler van HAPERT

✓ Zakelijk en particuliere klant

✓ Onderhoud en herstel

 

Aanhangwagen kopen regio Hasselt

U bent steeds welkom om een aanhangwagen te kopen bij onze firma in Pelt nabij Hasselt. Onze passie en enthousiasme voor het product straalt zich uit in onze klantenservice en onze begeleiding tijdens het aankoopproces. We luisteren aandachtig naar uw wensen en verwachtingen. Op basis daarvan zullen we een model aanhangwagen aanraden en dan rest u de keuze. Bij ons vindt u duurzame aanhangwagens die de ideale investering zijn voor alle soorten transport.

Vertrouw op ons bedrijf om uw aanhangwagen te kopen dichtbij Hasselt

Onze aanhangers in Lommel zijn geschikt voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Het kopen van een aanhangwagen in de buurt van Hasselt doet u bij ons op het gemak. Wij zijn ervan overtuigd dat het een ware investering is wanneer u frequent aan transport doet. Is dit niet het geval voor u? Huur een remork bij ons in Pelt, zodat u tijdelijk kunt genieten van het gebruik van een professioneel aanhangwagen. Wilt u alsnog trotse eigenaar zijn? Dan is een tweedehands remork misschien wel iets voor u. Hulp nodig? Reken op ons!  

Reken op ons voor het onderhoud van uw aanhangwagen

Heeft u stukken aan uw remork? Bij KASS kunt u terecht voor verscheidene onderdelen voor uw remork. Natuurlijk raden we u nog steeds aan om te opteren voor een professionele herstelling. Naast een deskundig herstel, bieden we bij ons aanhangwagenbedrijf ook een grondig en vakkundig remorkonderhoud aan. Om een afspraak te maken of vragen te stellen kunt u e-mailen naar pelt@kassbv.com of bel naar (0)032 11 94 87 19. We helpen u met plezier bij het kopen van uw aanhangwagen nabij Hasselt!