KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Aanhangersservice Valkenswaard

✓ Premium dealer Hapert

✓ Diverse aanhangwagens

✓ Laagste prijzen

 

Aanhangersservice in Valkenswaard en omstreken

Bent u op zoek naar de beste aanhangersservice in de buurt van Helmond en Valkenswaard? Kass BV in Noord-Brabant is hét aanhangerbedrijf in de regio! Wij hebben verschillende soorten aanhangwagens in ons uitgebreide assortiment. Bovendien zijn wij premium dealer van het merk HAPERT. Ons aanbod bestaat alléén uit aanhangwagens van HAPERT. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige en duurzame aanhanger.

Wij zijn dé aanhangersservice in de regio Valkenswaard en Helmond

Ons aanhangerbedrijf in Noord-Brabant is gespecialiseerd in aanhangwagens. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat staat voor topkwaliteit en een geweldige aanhangersservice nabij Valkenswaard en Helmond. Kass BV is er altijd voor de particulier en de ondernemer. Iedereen kan bij onze aanhangersservice een kleine aanhanger huren of een HAPERT-aanhanger kopen. Voor bijna elk budget hebben wij onder andere een passende plateauwagen, transporter en gesloten wagen. Daarnaast vinden de onderhoudsbeurten plaats in onze eigen moderne werkruimte. Die worden uitgevoerd door ervaren, gediplomeerde monteurs volgens de huidige BOVAG-richtlijnen. Onze aanhangersservice beschikt over een groot magazijn nabij Helmond en Valkenswaard met een ruim aanbod aan onderdelen en accessoires.

Aarzel niet en kom direct langs in één van onze showrooms

Wilt u een bakwagen huren of bent u gewoon op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige transporter? Bezoek dan meteen één van onze vijf showrooms voor onze fantastische aanhangwagens. Onze showrooms zijn gevestigd in de plaatsen Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot en de Belgische plaats Pelt. U bereikt een showroom door te bellen naar het eigen telefoonnummer of door te mailen naar het eigen mailadres van de betreffende showroom.