KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Remork huren

✓ Verdeler van HAPERT

✓ Zakelijk en particuliere klant

✓ Onderhoud en herstel

 

Remork huren

Een remork huren is perfect wanneer u tijdelijk gebruik wilt maken van een aanhangwagen. Bij KASS in Pelt zijn we gespecialiseerd op elk aspect van de remorkwereld. Zo kunt er bij ons bedrijf huren, kopen, laten herstellen en zelfs langskomen voor een onderhoud. Onze focus ligt op professionalisme en kwalitatieve service. Gaat u enkele transportwerken uitvoeren zoals een trip naar het containerpark? Misschien bent u wel een klusser in bijberoep en heeft u wat hulp nodig om bepaalde goederen vlot te transporteren. Vertrouw op onze vakkennis!

Een remork huren voor uw transportwerken

Voor verschillende scenario’s is een remork huren een slimme zet. Op basis van uw situatie zullen wij een geschikt model aanraden. Lijkt het huren van een remork niet ideaal voor uw situatie en bent u klaar om te investeren in uw eigen aanhangwagen? Kom langs en koop een remork in plaats van er één te huren. Tijdens uw bezoek kunt u ons ruim assortiment aan aanhangwagens in Limburg ontdekken. We zijn trotse verdeler van het merk HAPERT en maken u met plezier wegwijs in hun productaanbod. Vind uw ideale remorque in Lommel.

Vertrouw op onze deskundigheid

Wilt u een aanhangwagen huren in regio Hasselt? Wees welkom bij onze aanhangwagenfirma in Pelt. In Nederland beschikken we over vestigingen in Bladel, Helmond, Nederweert en Oirschot. Indien u dringend nood heeft aan een remork nodigen we u uit een kijkje te nemen welke aanhangwagens direct leverbaar zijn. Heeft u bijkomende vragen voor ons? Aarzel niet om ons te contacteren door te e-mailen naar pelt@kassbv.com of bel naar (0)032 11 94 87 19.