KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Een bakwagen huren in Helmond en omstreken

Gevonden resultaten (0)

Er zijn géén producten in deze categorie.

Bent u op zoek naar een bakwagen en wilt u er een huren nabij Helmond en Eindhoven? Bij Kass BV in Noord-Brabant vindt u diverse bakwagen in het assortiment. Wij zijn een gerenommeerd aanhangerbedrijf dat staat voor kwaliteit en service. Ons betrouwbare aanhangerbedrijf is met name gespecialiseerd in aanhangwagens en verkoopwagens.

Een bakwagen huren nabij Helmond en Eindhoven voor diverse doeleinden

In ons assortiment vindt u verschillende soorten bakwagens van het merk HAPERT. Sinds het jaar 2015 zijn wij premium dealer van dit topmerk. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op! Een bakwagen huren dicht bij Helmond en Eindhoven is ideaal als u bijvoorbeeld grofvuil, los gestort materiaal of pallet wilt afvoeren. Kiest u voor een tandemas of enkelas op uw bakwagen met open laadbak en een relatief lage laadvloer? Het kan allemaal bij ons betrouwbare aanhangerbedrijf! Daarnaast hebben wij ook diverse tweedehandse bakwagens te koop. Dit is natuurlijk ideaal als u niet al te veel geld kwijt wilt aan een nieuwe aanhanger. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een plateauwagen te huren. Wij hebben vijf showrooms waar u langs kunt komen om onder meer onze aanhangers te bekijken.

Huur nu uw gewenste bakwagen bij ons

Als u een bakwagen wilt huren nabij Helmond en Eindhoven, dan is Kass BV uw betrouwbare partner. Onze vestigingen zijn te vinden in Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot en de Belgische gemeente Pelt. Bij vragen of advies, neemt u direct contact op met een van onze showrooms. U bereikt onze showrooms door te bellen naar het persoonlijke telefoonnummer of door te mailen naar het persoonlijke mailadres van de betreffende showroom. Voor algemene informatie over ons aanbod, belt u naar 085- 782 7520. Uiteraard bent u van harte welkom, indien u langs wilt komen in een showroom om een bakwagen te huren nabij Eindhoven en Helmond.