KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Een plateauwagen huren

Gevonden resultaten (0)

Er zijn géén producten in deze categorie.

Wilt u een plateauwagen huren in de buurt Helmond en Eindhoven? Het aanhangerbedrijf Kass BV in Noord-Brabant heeft verschillende soorten plateauwagens in het uitgebreide assortiment. Al jaren zijn wij een begrip in de provincie Noord-Brabant omtrent het verkopen en verhuren van onder meer aanhangwagens, bakwagens en plateauwagen en sinds 2015 zijn wij premium dealer van het bekende topmerk HAPERT. Wij hebben vijf showrooms in de plaatsen Bladel, Helmond, Nederweert, Oirschot en Pelt in België.

Een plateauwagen huren doet u bij ons

Ons assortiment bevat onder andere aanhangers, gesloten wagens en bakwagens. Ook kunt u bij ons een kipper huren. Voor de beste aanhangersservice in Noord-Brabant moet u dus langskomen bij één van onze showrooms. Bij ons kunt u ook een plateauwagen huren. Er zijn diverse redenen waarom een plateauwagen huren een goed idee is. Moet u bijvoorbeeld grind, zand of bouwafval zoals hout vervoeren? De lage laadklep aan de achterzijde van de plateauwagen maakt het laden en lossen veel makkelijker. De plateauwagen enkelasser heeft een maximaal laadvermogen van 1800 kg en is voorzien van een geschroefde V-dissel, vier uitneembare hoekrongen en multiplex vlier met een anti-sliplaag van 15 millimeter. De dubbelasser is een echte alleskunner met veel extra mogelijkheden. De zijborden zijn neerklapbaar en deze betrouwbare aanhanger heeft onder meer een laadvermogen van maximaal 3.500 kg, een U-profiel aan de achterzijde en een sterk, opklapbaar steunwiel. Indien u een plateauwagen wilt huren, is deze sowieso voorzien van:

  • Verloopstekker
  • Huif
  • Net
  • Koppelingsslot
  • Spanbanden

Huur vandaag nog bij ons

Bent u onder de indruk geraakt van ons uitgebreide aanhangerverhuur en wilt u graag een plateauwagen huren? Als premium dealer van het merk HAPERT voldoen wij graag aan uw wensen. Indien u een hoogwaardige aanhanger in Noord-Brabant wilt kopen of huren, neemt u contact met ons op door een e-mail te sturen naar één van onze vijf showrooms. Voor informatie over ons aanbod kunt u bellen naar 085- 782 7520.