KASS
KASSPremium Hapert Dealer

Persoonlijk contact is deel van de service

Bij de buitendienst van de gemeente Bergeijk worden dagelijks aanhangwagens gebruikt. Die waren al van het merk HAPERT en dat is zo gebleven toen onlangs drie nieuwe aanhangwagens werden gekocht. Coördinator van de buitendienst Ronnie van Gompel vertelt waarom.

“De aanhangwagens worden vrij intensief gebruikt door de tien medewerkers van de buitendienst van onze gemeente. De ene keer is het bij de groenvoorziening, de andere keer bij calamiteiten of als er werkzaamheden aan de straat gedaan moeten worden.

We hadden vier aanhangers en die waren aan vervanging toe. We gebruiken altijd aanhangwagens die kunnen kiepen en er waren speciale opbouwdelen voor gemaakt. Vandaar dat we al besloten hadden bij hetzelfde merk te blijven, dan hoefden we dat in ieder geval niet nieuw te laten maken. We hebben bij twee bedrijven offertes opgevraagd en het was voor ons niet echt een verrassing dat KASS daar als meest aantrekkelijke uit kwam.

We kenden het bedrijf natuurlijk al omdat het onderhoud en reparatie daar al gedaan werd. Dat blijft natuurlijk zo. Niet alleen de prijs is belangrijk, de service weegt minstens even zwaar. Daarbij is het voor ons als gemeente belangrijk dat we lokaal of in ieder geval zo goed als lokaal kopen.

De aanhangers die we nu hebben, komen uit Pelt, maar de medewerker van KASS komt uit Bergeijk. Die band is er dus en dat vinden we belangrijk. Persoonlijk contact is deel van de service: als er iets is, pikt Bart de aanhangers op als hij naar zijn werk gaat en brengt ze ’s avonds weer terug. Dat soort service vind je niet snel meer; de lijntjes zijn kort en tot nu toe zijn we uitermate tevreden over de samenwerking.”

Kass bv - Gemeente Bergeijk - BLOG